yourmarketing.no

et godt førsteinntrykk er avgjørende. Vi leverer nettsider og design som etterlater gode førsteinntrykk

VÅRE TJENESTER

LET´S work TOGETHER

Webutvikling

webutvikling og nettbutikk

søkeordsanalyse og seo

e-post markedsføring

Merkevare

merkevarekjennskap

merkevarebygging

digitale plattformer

Grafisk design

grafisk design

visittkort, bannere etc

kataloger og emballasjer

Innholdsskaper

planlegging og strategi

optimalisering

annonsering

VÅR VISJON

Bruk tid på det du er best på, mens vi dykker ned i analyseverktøy, følger med på trender og optimaliserer dine kanaler som tiltrekker nye leeds.

HVEM ER VI?

OM YOUR MARKETING

Digital markedsføring blir mer og mer viktig for bedrifter. Det er ikke alltid lett å vite hvilke markedstiltak og strategier du bør følge for å skape resultater. Å bygge merkevare greier grundig arbeid med analyser, planlegging og strategi for utførelse.I dag finnes det en jungel av nettsider, apper, kanaler og verktøy som kan gjøre det utfordrende og tidskrevende for deg som ikke har interessen for det. Er du usikker på veien din bedrift bør ta? Fortvil ikke – vi er her for å hjelpe deg!

Your Marketing har en visjon om at vi sammen når nye høyder. Du har ekspertisen innen ditt fagfelt – vi har ekspertisen innen digitale markedsføring. Kontakt oss idag så vi sammen kan nå bedriftens markedsmål!

WEBUTVIKLING

En optimalisert nettside er avgjørende for å gi et positivt førsteinntrykk og har betydelige konsekvenser for bedriften. Nettsiden eller bedriftens sosiale medier er ofte kundens første møte med virksomheten. Et godt førsteinntrykk kan føre til økt tillit og troverdighet. Når besøkende ser at du legger innsats i nettstedet ditt, kan de anta at du også tar ditt arbeid eller virksomhet seriøst.

Hvis nettstedet er tregt, rotete eller vanskelig å navigere, kan dette føre til frustrasjon og negativ oppfatning. En optimalisert nettside, derimot, laster raskt, har en attraktiv layout og er enkel å bruke. Dette gir besøkende en positiv opplevelse fra starten av.

Optimalisert nettside for www.kostudiol.no
Ny nettside og flytting av domene for www.emina.no
Optimalisert nettside for www.venushanna.com

SE MER >

malin@yourmarketing.no

Slutt å poste det alle kan finne på Google. Vær unik blant mange. Del din egen historie.

SOME MANAGER

Len deg tilbake, VI GJØR jobben

Sosiale medier har aldri vært så viktig som i 2023. For både store og små bedrifter kan det være krevende å oppdatere profilen, produsere relevant innhold og sende budskap til riktig målgruppe. Med alt annet stress i en arbeidshverdag, er det ikke optimalt å være kreativ samtidig. Men vi kan gi deg en hjelpende hånd!

Som manager for dine sosiale kanaler vil vi planlegge og poste innhold på dine kanaler. Vi legger en plan sammen om hvor mye og hva som skal postes når og til hvem. Alt tilpasses din bedrift, din nisjé og din målgruppe.

malin@yourmarketing.no

START PAKKE

oppretting og oppstart av kanal med logo, profilbilde, bio, highlights

månedsplan for poster

3-4 poster i feed per uke

2-3 story per uke

engasjement via story, kommentarfelt eller innboks

rapport 

møte for planlegging

SMALL PAKKE

månedsplan for poster

2 poster i feed per uke

2 story per uke

engasjement via story, kommentarfelt eller innboks

1 annonse

rapport 

møte for planlegging

LARGE PAKKE

månedsplan for poster

4 poster i feed per uke inkl reels

2 story per uke

1 engasjement story

engasjement kommentarfelt eller innboks

annonse

rapport 

møte for planlegging

malin@yourmarketing.no

VÅRE TJENESTER

Webutvikling

Nettsiden til bedriften er ofte kundens første møte med din bedrift. Derfor er det viktig å ha en ryddig, informativ og imøtekommende nettside. Vi oppretter, utvikler og designer nettsiden og/eller nettbutikk etter ønsker og behov. 

Oppsett inkluderer tilkobling til eget domenet (eksisterende eller opprettelse av nytt). 

Søkemotoroptimalisering (SEO) og forbedring av eksisterende nettside

Har du allerede en nettside, men opplever av den ikke leverer slik du ønsker? En treig nettside vil gjøre det vanskelig å holde potensielle leads værende. En nettside med lite synlighet i Google vil være vanskelig for potensielle leads å finne. 

Synlighet i søkemotor, rask lastetid og enkel navigering er det viktigste for å skape leads (potensielle kunder). Vi hjelper deg med å optimalisere dine eksisterende sider.

Små og store endringer på nettside

Trenger du hjelp til å endre små eller store ting på nettsiden din? For eksempel en artikkel, bilde, tekst, farge? Eller trenger du hjelp til å sette opp en ny landingsside eller underside?

Optimalisering av sosiale medier

Ønsker du å forbedre profilen din på sosiale medier? Med en optimalisering går vi igjennom profilen din og kommer tilbake med tips til hva du bør gjøre for å forbedre denne. Vi gir deg en veiledende strategi ift bransjen og publikummet du ønsker å nå ut til.

Dette inkluderer 10-15 covers til høydepunkter på instagram, optimalisering av bio med relevante søkeord, forslag på en ukes innhold, strategi for engasjement.

SoMe manager

La oss gjøre jobben for deg! 

Sosiale medier (instagram) er en plattform som står for store deler av omsetningen til flere bedrifter og sosiale medier blir mer og mer viktig å være synlig på. Men for deg som ikke har interessen, kunnskapen eller nok timer i døgnet til å følge opp sosiale medier – er dette tjenesten for deg. 

Vi hjelper deg å optimalisere og bygge opp profilen din med poster ukentlig. Innhold skapes og lages av oss sammen, og vi hjelper deg å følge opp engasjement på profilen din.

Vi avtaler møter hvor vi sammen bestemmer hvor mye som skal postes, hva som skal postes og i hvilke format, hva bedrifter ønsker å fokusere på kommende periode, kampanjer og strategi mot målet.

Innholdsproduksjon/UGC produksjon

Vi følger med på trender og kan hjelpe deg med å skape relevant innhold til publikummet ditt. Vi kan bookes til små og store oppdrag for å skape innhold. La oss være din kreative hjerne!

Grafisk design

Alt innenfor grafisk design. For eksempel etiketter, invitasjoner, takkekort, katalog, bøker, visittkort, planleggere, plakater etc.

Dokumenter til skjønnhetssalonger

Gründeren av Your Marketing har jobbet innenfor skjønnhetsbransjen i 8 år. Hos oss kan du derfor også finne konsultasjonsark, ettervern ark for behandlinger, rutineark etc. Disse finnes i en standard-mal som du selv kan redigere farger og logo på, men kan også skreddersys helt etter salongens ønsker.

Bedriftsoppstart for skjønnhetssalong

Har du en gründer i deg og ønsker å starte opp egen salong? Vi hjelper deg med planlegging og gir deg de beste tipsene.